12 Mayıs 2014 Pazartesi

Him & Her


Him & Her BBC'de 2009 yılında yayınlanmaya başlamış olan İngiliz komedi dizisidir. Bölümleri 30'ar dakika süren ve genellikle 5-6 bölümden oluşan sezonlarıyla toplam 4 sezondan oluşuyor. Türkiye'den henüz fazla ilgi görmeyen bu komedi dizisini çok sevdiğimi söyleyebilirim.


Dizi, yirmili yaşlarını süren, çalışmayı sevmeyen, genellikle evde vakit geçirmeye bayılan Steve ve Becky çiftinin başından geçen olayları konu alıyor. Televizyon izlerken yemek yiyerek geçirdikleri keyifli yaşamları, Becky'nin kız kardeşi, aynı zamanda televizyon tarihinde eşine az rastlanır ölçüde sinir bozucu bir karakter olan Laura ve arkadaşlarının ya da garip üst komşunun ziyaretleriyle genellikle kesintiye uğruyor. 


Dizi komedi dizisi dediysek de içinde gülme efektlerinin bile olmadığını, olayları genellikle absürt bir şekilde anlatmayı tercih eden klasik bir İngiliz komedisi tarzını yansıttığını baştan belirteyim. Çiftin iğrençlik sınırlarını zorlayan rahatlıklarıyla dolu, aynı zamanda Steve'in sevimli saçma hareketlerle utanç verici hallere düşmesini ilgiyle izletiyor. Laura'nın çevresine saçtığı uyuzluklara sinir olurken Steve ve Becky çiftinin samimi sevgisine gülümseyerek tepki veriyorsunuz. Dizinin ilk sezon tanıtım filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.

 
İyi seyirler.








3 yorum:

  1. Ekşisözlük'te House Of Cards'la ilgili yazılardan birinde keşfettim blogunuzu. Bence gayet güzel bir blog olmuş; genelde pek tanınmayan dizilere yer vermişsiniz, çok güzel olmuş.

    Büyük olasılık biliyorsunuzdur ama Unsere Vater Und Unsere Mutter diye bir mini seri var, o da çok güzeldir, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyordum o diziyi, tavsiyenizi değerlendireceğim. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. Seriyi indirmek için link arıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba? 2 sezon 2. ve 3. bölüm ve 3 sezon için link arıyorum...

    YanıtlaSil